3 στυλ ανδρικών ρούχων για κάθε περίσταση - kmaroussis.gr
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948

3 στυλ ανδρικών ρούχων για κάθε περίσταση

Φεβρουάριος 06, 2021

3 στυλ ανδρικών ρούχων για κάθε περίσταση

Σίγουρα τα στυλ ανδρικών ρούχων είναι πολλά. Η επιλογή του καταλληλότερου εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος και σημαντικότερος είναι φυσικά η προσωπικότητα του ατόμου, ενώ ιδιαίτερο ρόλο διαδραματίζει και η περίσταση για την οποία προορίζονται τα ανδρικά ρούχα

Σίγουρα η επιλογή του πλέον κατάλληλου στυλ βάση της περίστασης δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Τα dress codes είναι πολλά, κάτι που είναι λογικό να σας δημιουργήσει σύγχυση κατά τις αγορές σας. Ωστόσο σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 3 στυλ ανδρικών ρούχων που μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση.

Στυλ ανδρικών ρούχων για όλες τις περιστάσεις

Ο καθένας μας θα ήθελε να διαθέτει στην ντουλάπα του ρούχα που μπορούν να καλύψουν τόσο τις καθημερινές όσο και τις πιο επίσημες εξόδους τους. Ωστόσο οι καιροί είναι δύσκολοι και η αγορά ενός ρούχου για κάθε περίσταση δεν είναι πάντοτε εφικτή. Ωστόσο διαθέτοντας μερικές κλασικές επιλογές, το ντύσιμό σας θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οπουδήποτε και αν θέλετε να παραβρεθείτε. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα στυλ αυτά.

Καθημερινό στυλ

Σίγουρα τα ανδρικά T-shirts να αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή. Ωστόσο εάν θέλετε ένα κάπως πιο «σοβαρό», η καλύτερη επιλογή είναι οι μπλούζες polo. Ο λόγος φυσικά ότι μπορούν να συνδυαστούν άριστα τόσο με αθλητικές φόρμες για μια πιο σπορ εμφάνιση όσο και με ένα ανδρικό τζιν παντελόνι.

Office στυλ ανδρικών ρούχων

Ένα στυλ ούτε πολύ casual αλλά ούτε και τελείως επίσημο. Επιλέγοντας τον κατάλληλο συνδυασμό ανδρικών ρούχων θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια  άριστη εμφάνιση για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Φυσικά, στο συγκεκριμένο στυλ ανδρικών ρούχων, καθοριστική σημασία παίζουν τα ανδρικά  πουκάμισα. Ξεχάστε όμως τις κλασικές γραμμές και επιλέξτε μια πιο slim fit γραμμή.

Όσον αφορά το παντελόνι που θα επιλέξετε, αντί να προτιμήσετε ένα υφασμάτινο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πιο άνετο τζιν παντελόνι. Θα κάνει το office style σας άνετο και κατάλληλο για να εργαστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το είδος του τζιν θα εξαρτηθεί φυσικά από τα δικά σας γούστα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε υψηλής ποιότητας jeans για κάθε περίσταση.

Μοντέρνο ανδρικό στυλ

Στα μοντέρνα στυλ ανδρικών ρούχων σημαντικό ρόλο παίζουν τα ανδρικά αξεσουάρ. Τα ίδια ακριβώς ρούχα μπορούν να αποκτήσουν έναν εντελώς διαφορετικό «αέρα» με την κατάλληλη επιλογή των αξεσουάρ που θα τα συνοδεύσουν. Ειδικότερα, οι ανδρικές ζώνες και οι ανδρικές γραβάτες είναι τα βασικότερα στοιχεία που μπορούν να αναδιαμορφώσουν εντελώς ένα στυλ ανδρικών ρούχων. Μάλιστα, τα ίδια ρούχα που είδαμε παραπάνω στο office style, με μια όμορφη ζώνη και μια γραβάτα μπορεί να προσδώσουν μια εντελώς διαφορετική νότα στην εμφάνισή σας.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν χρειάζεται να διαθέτετε πολλά και διάφορα ρούχα ώστε να μπορέσει το στυλ σας να ανταπεξέλθει στην εκάστοτε περίσταση. Σημασία έχει το πώς συνδυάζεται τα ρούχα αυτά. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πανέμορφες προτάσεις ανδρικών ρούχων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ώστε να δημιουργήσετε μοναδικά στυλ που θα ξεχωρίζουν σε κάθε σας εμφάνιση.